Allt och inget

Två mammiga


I fredags var det väldigt gnälligt och mammigt, se bild ovan. Det är tur 1. att vi har två selar och 2. att jag sett att min mammavän Felicia brukar bära sina två barn i sele (annars hade jag aldrig kommit på tanken), för det var räddningen i fredags. Efter en lång dag med mycket tjafs, trots och gnäll, arg mamma och en arg/ledsen Emilia så ville båda bli burna. Och då inte sitta i mitt knä i soffan utan jag skulle BÄRA. då fick det bli den oergonomiska (fruktansvärda) Babybjörnen med Stella på magen och den ergonomiska Pognaen med Em på ryggen. Problem solved! Båda nöjda och jag kunde gå runt och städa lite samtidigt. Ryggen tyckte inte det var direkt skönt, men vad ska man göra? 

Inatt fick Emlan lite feber, men nu verkar hon helt okej igen. Så vi får ta det lite lugnt idag men måste ändå åka och handla inför dopet. Och träffa min pappa som kommit hem efter 9 dagar i USA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s