Familj & vänner

Fredagshäng

Picknick!

Det blev inget pyssel idag, det hanns inte med eftersom vi bestämde oss för att leka med Matilda, Adrian och Celine på öppna förskolan istället. Emilia har verkligen fattat tycke för Adrian och ropade efter honom hela vägen dit, att hon ville hålla honom i handen och äta bulle. De är väldigt gulliga ihop och leker så himla bra! Stella och Celine låg och tittade på varandra och kände på varandras ansikten en stund innan Stella somnade. Kul var det hur som helst! Nästa helg är det ju Underbara barnmässan, vi bestämde oss för att gå på den tillsammans på fredagen. Ser verkligen fram emot det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s