Allt och inget

Styra upp fredagarna 

När storasyster vill leka… haha. 

Imorgon är det ju friyay! Den dag i veckan då Emilia är hemma med mig och Stella. Jag har bestämt mig för att planera upp de dagarna mer, förut har vi bara tagit dagen som den kommer, men jag har kommit på att jag vill att fredagarna ska vara lite mer organiserade. Jag tror nämligen att det blir roligare för både Em och mig om vi sätter ett tema för dagen och har någon bestämd aktivitet. Något att se fram emot! Imorgon till exempel har jag bestämt att vi ska ha tema höstpyssel. Jag tänker att vi går ut i skogen på förmiddagen och plockar löv i fina höstfärger och pratar lite om kottar och mossa och eventuellt kikar på någon insekt. Sen går vi hem, käkar lunch och sover och sen pysslar vi med löven. Jag och Stella var på Panduro idag och inhandlade nödvändiga pysselsaker som finare papper, lim och glitter. Det vore kul att ta fram några gamla syltburkar, klistra på löv och lite glitter så det blir fina höstiga ljuslyktor! Sen kan man ju även limma löv på papper, måla på löven och allt möjligt. Vi får se vad det blir för något. Emilia älskar att pyssla, så jag tror det blir en hit! Detta går ju att variera in i det oändliga också, tex kan vi karva pumpor på halloween, julpyssla, påskpyssla, med mera. Sen kan vi varva med att baka, gå på öppna förskolan, åka till lekland, gå till bibblan, träffa kompisar. Vad som helst, men det ska vara mer uppstyrt helt enkelt. Märks det att jag är en planeringsmänniska kanske? 😉 

Pysselinspo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s