Stella <3

Vaccin och feber

Emilia ❤️ ”Beppe” 

Alltså ÅH vad kul det var på Kolmården igår! Så otroligt mysigt, det har verkligen blivit mycket bättre sedan jag var där senast för 10 år sedan. Djur är jag liksom inte så intresserad av (rätt ställe att åka till haha) så jag gillade att de fått mycket karuseller, bland annat på Bamses värld där vi spenderade mest tid. Emilia var helt lyrisk, hon ville inte gå därifrån, hon ville bara åka karusellerna om och om igen. Och träffa Bamse (”Beppe”) förstås. Bilfärden hem på 2 timmar gjorde dock att vi återigen insåg att vi inte ska åka längre sträckor med våra barn. Stella var hysterisk hela tiden förutom under den halvtimme hon sov. Och jag gjorde allt som brukar funka: skakade hennes bläckfisk med skallror som hon älskar i vanliga fall, spelade Frost-skivan ett antal gånger, gav henne en snuttefilt, ammade över kanten på babyskyddet, gjorde ”RRRR-ljud” och gud vet allt. Inget hjälpte mer än några minuter. Vi var glada när vi kom hem helt enkelt…

Igår fyllde Stella 5 månader, så idag var det dags för sista rotadosen och andra vaccinationen mot bl.a. kikhosta. Det gick hur bra som helst, hon skrek i cirka 3 sekunder innan hon blev distraherad av såpbubblor. Men sedan dess har hon varit kinkig och nu på kvällen så har hon fått feber. Suck, jag som tyckt att det var så skönt att hon inte är en sån som får feber av vaccin med tanke på att Em fått det varenda gång sedan hon var lillbebi. Första febern för Stella. Jag vet ju att det blir bra snart, men kan ändå inte låta bli att längta till helgen när hon är pigg och kry igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s