Allt och inget

20 frågor

Hittade hos Niotillfem-Sandra. 

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till då?

Svår fråga när man redan gett sina två döttrar de vackraste namnen, haha. Men okej, en tredje dotter skulle jag gärna döpa till Lilly eller Livia. 

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Tveklöst kärlek utan sex. Kan inte leva utan kärlek!

3. Har du bra självförtroende?

Ja, fast lite i hemlighet. Dvs, jag kan låta mer blygsam än jag är för att jag inte vill låta dryg och skrytig haha… men jo jag känner mig rätt kompetent för det mesta.

 Me, myself and I. 

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista:

Beställa bilder till barnens fotoalbum, klistra in bilderna i fotoalbumen, fylla på Stellas garderob eftersom hon just växt ur sina sista plagg i storlek 56 (💔) och köpa kaffefilter. Spännande liv!

5. Beskriv ditt drömutseende:

Riktigt långt, tjockt hår och perfekta ögonbryn är viktigt, i övrigt bryr jag mig inte så mycket. Tycker att olika utseenden är fina på olika sätt (:

6. Någon du har kysst?

Inga jättespännande personer? Med undantag av Johan såklaaaaart. 

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? 

Ja absolut! Mamma skickade med oss ett lass innan Emilia föddes och de finaste ur den lådan har båda mina barn använt. Tex den här gulliga 90-talsklänningen:

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Den är helt okej, men skulle gärna uppdatera den med någon nyare och finare. Så här ser den ut nu:

Den är väldigt mycket jag just nu i alla fall, med bebifötter i ansiktet och allt 🙂

9. Vad väljer du – godis eller chips?

Tveklöst godis! En påse lösgodis och marabou apelsinkrokant, aaaahh! Chips är också gott men inget jag får sug efter utan mer nåt jag tar litegrann av om någon bjuder.  

10. Hur uppvaktar man dig?

Genom att ta med mig till en restaurang med riktigt god mat (det bästa är finare snabbmat som typ flippin burgers!) och att vara nyfiken på vem jag är och vad jag har varit mer om, tycker i olika frågor och så. Och att skratta åt mina (ofta långsökta och märkliga) skämt! Då smälter jag!

11. Har du rykten efter dig?

Haha det hoppas jag, vore ju apkul! Inget jag känner till dock 😄

12. Din absolut sämsta egenskap?

Att jag är så OTROLIGT långsint. Och då menar jag verkligen skrattretande långsint, jag glömmer inte en oförrätt i första taget. Är som en elefant. Den egenskapen försöker jag dock jobba bort. 

13. Din bästa egenskap?

Jag tycker själv att jag är väldigt omtänksam vilket jag HOPPAS lyser igenom. Jag bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära och vill gärna peppa upp dem och få dem att känna sig lika bra som jag tycker att de är.

14. Kan man vara vän med ett ex?

Jag har aldrig kunnat det. Jag tror det är svårt så länge det finns några som helst känslor med i bilden, vilket det ju ofta gör. 

15. Har du kysst en kompis?

Ja, ett antal… Det var standard på tonårens hemmafester av någon anledning…

16. Hade du kunnat ha ett distansförhållande? 

Det har jag haft! Som jag tidigare berättat så bodde jag och Johan 50 mil ifrån varandra mellan 2012/2013. Det var det bästa som någonsin hänt vårt förhållande! Det gjorde att vi båda insåg att vi verkligen vill vara tillsammans och skapa ett liv ihop. 

17.  Hur lång är du?

160 stolta centimeter! Är väldigt mycket kompis med min längd numera, skiter fullständigt i att ”använda klackar för att bli längre”, att jag ser kortare ut i vissa plagg osv. Jag tycker om att vara kort! Jag behöver inte fejka mig lång!

18. En vacker person?

 Oj, svårt… mina döttrar är de vackraste jag någonsin sett men förutom dom (som ju är så självskrivna) skulle jag nog säga min mamma faktiskt! Insidan hänger ju så väldigt mycket ihop i bilden av en vacker person. Och min mamma är vacker inifrån och ut 🙂

Tre vackra

19. Ett boktips?

Bara ett? Då måste jag nog säga Prep av Curtis Sittenfeld. Den kom när jag började gymnasiet och jag älskade den direkt, vet inte hur många gånger jag läst om den!


20. Bäst just nu?

Att DPlay lagt upp resterande avsnitt i säsong 2 av Jane the virgin efter att de bara slutade plötsligt i april. Att jag börjat ta min hälsa på allvar och börjat äta och motionera på ett sätt som min kropp mår bra av. Att det är så lyhörd personal på Ems förskola som förstår precis vad hon behöver och gör förändringar för att hon ska ha det så bra som möjligt. Att barnen är friska och lyckliga individer. Mycket är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s