Stella <3 · Vikt & träning

High fivear min kropp

Stella med sin kompis Celine 😍

Idag har vi hängt med våra nya kompisar Mathilda och Celine! Det är så kul att vi börjat hitta lite kompisar även till Stella (hon har även en som heter Tilde som också bor här i närheten), speciellt med tanke på hur många Emilia haft ända sedan hon var pytte. Vi tog hur som helst en powerwalk ihop och sedan gick vi hem till oss så tjejerna fick leka lite på sin egen nivå, båda har storasyskon som inte riktigt anpassar sin lek efter dem om man säger så… 😄 jag signade även upp mig på en föräldragrupp för flerbarnsföräldrar hos BVC idag. Hoppas vi hittar ännu fler att hänga med där! *mvh extrovert som vill umgåååås*

Nu har även alla provresultat kommit in från hälsokollen jag gjorde via Werlabs. Det mesta såg toppenbra ut! Så skönt att veta att hjärta, lever, njurar osv är okej. Däremot har jag D-vitaminbrist, vilket jag förstått är väldigt vanligt, och efter att ha läst här så beställde jag hem D-vitamin som även Emilia får ta. Men det är ju ett mindre problem, blev annars väldigt glad på min kropp efter testresultaten. Den är så grym!? High five för att den lyckats bära och föda två barn plus att den mår så pass bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s