Emilia <3 · Vikt & träning

En dålig natt

Memlan med morfar igår, vi tog en middag ihop eftersom han ska till San Francisco i 9 dagar med sitt resegäng, han åker idag. Jag ska också ha ett kompisgäng att resa runt i världen med när barnen blir stora! 

Fy vilken natt, helt otroligt alltså. Det började redan vid 22-tiden igår med att Emlan började gnälla och vara jätteledsen i sömnen. Till slut hämtade Johan in henne till oss och gah vad hon har farit runt i sängen, rullat hit och dit, sparkat, gnällt, gråtit, pratat osv. Både i sömnen och i vaket tillstånd, vet inte hur många gånger hon vaknade och jag fick ge henne nappen och lägga ner henne igen… är helt slut nu. Jag trodde att hon skulle få feber under natten, det brukar nämligen kunna bli så här när hon är på väg att bli sjuk. Men så i morse: lika energisk och pigg som vanligt och ingen feber alls (var tvungen att dubbelkolla)! Så jag skjutsade henne trots allt till förskolan där mormor ska hämta idag eftersom jag, Johan och Kella (Stellas smeknamn) ska på föräldramöte på föris ikväll. Märkligt ändå, hur barn kan hålla på ibland utan synbar anledning…

Jag var ju och tog blodprov igår via Werlabs för att kolla upp min hälsa, man får reda både på hur lever, njurar, sköldkörtel osv mår plus om man har förhöjda värden och risk för diabetes, hjärt- kärlsjukdomar osv. Så nu är jag riktigt spänd på resultatet! Provsvaren trillar in lite då och då i journalen som man har tillgång till på nätet. Än har jag bara fått in svaren om blodbrist och det har jag i alla fall inte, lite järnbrist bara. Men får se hur resten ser ut!

Snart ska jag och Kella gå på en PW med våra nya vänner Mathilda och Celine 😊


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s