Allt och inget

Gymnastik med Flipkidz

Härligt enligt Stella är att få fri access att rycka någon i håret. Där är storasyster storfavorit!

Det är ju ändå livets liv att få starta en härlig solig,men ändå krispigt kylig, lördag med en fika på café med hela familjen! Älskar att vi har en av Värmdös bästa caféer på gångavstånd nere i hamnen. Så otroligt mysigt att fika där om vi bortser från att Emilia äter sitt fika (nästan alltid rawbollar och smoothie) blixtsnabbt och sen springer runt och hämtar massvis med papper: ”mera papper? Hämta mera papper? Papper? Mia hämta mera?”. Tills man får säga till på skarpen pga slutar aldrig hämta drivor av det. Bra att barnet älskar att torka upp efter sig i alla fall, hehe. 

Idag är det dags för andra gympalektionen för Emilia! Jag har (nog?) glömt bort att berätta att Em börjat på Flipkidz vilket syftar till att med riktigt pedagogiska metoder lära små barn gymnastik. Eftersom jag själv var truppgymnast som liten och ääälskade att kunna volta, hjula, gå ner i spagat med mera så tänkte jag att även Emilia skulle få pröva och se om det är något för henne. Hon håller ju jämt på att springa, hoppa och göra kullerbyttor ändå! Okej, nu är det inte så att 2-3-åringarna kanske voltar så mycket haha, mer att de leker roliga lekar, tränar balans, går på bom, hoppar på mattor osv. Men jag tycker faktiskt att det (hittills) är riktigt bra uppstyrt, verkar inte vara alla föreningar som är så bra vad jag hört från andra. Så vi går dit, hon har kul tillsammans med mig som är med och de andra barnen och så får vi se om det är något hon vill fortsätta med helt enkelt. Men vi kör den här terminen i alla fall! Jag passar på att se det som ett träningspass för mig själv också och hoppar också runt lika mycket som barnen. Valuta för pengarna kallas det, va? 😄

Gympafrillan 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s