Vikt & träning

Apropå att ha varit gymnast…

… så hittade jag en bild från den tiden hemma hos mamma och pappa, från en tävling när jag var ca 7 år och gick på Värmdö skärgårdsgymnaster. Så stolt! Åh vad jag älskade gymnastik, jag minns hur kul det var att träna och tävla… och jag tycker tydligen fortfarande att det är kul, blev helt lyrisk med alla redskapen och hoppade omkring värre än kidsen idag 😄Om Emlan hade varit äldre hade hon väl skämts ihjäl, haha! Jag fick dessutom en sån otrolig energikick som satt i flera timmar efteråt, alltså wow! Så är det alltså att träna nåt man tycker är KUL!? Kanske något att satsa på för egen del när Stella blir lite större?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s