Allt och inget

Knäpp mage

Jag vet inte vad som har hänt med mig men helt plötsligt har min mage ballat ur totalt. Det började efter att jag började äta ”vanligt” (dvs bröd osv) igen efter ett par veckor med LCHF (står inte ut med maten i längden). Varje gång jag ätit bröd sedan dess så har jag fått såna himla reaktioner med bland annat kräkningar. Ska bespara er detaljer, men ni fattar nog 😉 Men jag tänkte att jag kanske är glutenintolerant och köpte ett prov via Werlabs, gick till labbet på vårdcentralen, tog ett blodprov och nu har resultatet kommit. Inget med provet tyder på glutenintolerans. Men vad fasen är det då? Jag mår så himla dåligt av allt som innehåller mjöl nu, klarade inte ens att käka vanliga havregryn (vill man ha rent havregryn fritt från gluten måste man gå till glutenfria hyllan i affären)!? Blir inte klok på det här, men orkar liksom inte riktigt ta tag i en läkarkontakt heller. Det brukar väl aldrig ge någonting i alla fall… Jag ska vara noggrann med att äta glutenfritt nu i alla fall och se om det blir skillnad. Så får jag se hur jag gör. 

Jag och Stella på Delselius tidigare i veckan efter att jag tagit blodprov för glutenintolerans. Tog en macka och bulle eftersom ”det kunde vara sista gången jag fick äta det”. Gick hem och kräktes. Men det var det värt….??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s