Ytligheter

Amelia


… Och så kom det. Amelianumret där jag är med eftersom jag fick en makeover… GUD så jobbigt att se sig själv på bild i en tidning, hur orkar folk? Haha. Jag ska dock erkänna att jag framförallt hakar upp mig på min storlek (hej dålig självkänsla!), är inte van vid att se mig själv sådär utifrån, är mer van att vara i förnekelse och tro att jag är mindre… MEN, som Johanna påpekade så var jag ju faktiskt rätt nyförlöst där och hade bara påbörjat viktresan (har minskat ca 10 kg sedan dess, ca 20 kilo kvar till målvikt alltså). Så, färdigpratat om det! Om ni vill se mig uppstylad till tänderna i högklackade skor jag knappt kunde gå i så får ni köpa nya Amelia helt enkelt 😄

3 reaktioner till “Amelia

 1. Fin! Och snyggt jobbat med att ha gått ner 10 kg! Hur?

  Jag är på bf+1 idag så mitt fokus just nu handlar mest om att äta så mycket smask jag vill för att orka. 🙂

  Men sen vill jag ner i vikt. Har dock slutat väga mig för flera veckor sen men gissar att vågen är ca 30 kg + sen jag blev gravid. Så var det sist åtminstone. Lyckades gå ner 20 av dessa tills jag blev gravid igen.

  1. Åh hoppas det sätter igång prick nu för dig så bebin kommer snart! Och är helt med dig om känslan efter att ha varit gravid så länge, sen vill man bara bli som vanligt igen… Jag har testat lite olika saker de senaste månaderna, liberal LCHF, strikt LCHF osv vilket verkligen är toppen förutom att jag inte klarar av maten, jag gillar tydligen typ bara barnmat som pasta och pannkaka för bacon, ost, kött, ägg osv är inte alls min melodi. Annars hade jag kört på det fullt ut! Men nu har jag landat i att jag gör som efter förra graviditeten, dvs äter tre mål mat per dag, inga mellanmål utan måltiderna ska vara så pass att jag håller mig till nästa mål. Ingen svält! Och sen förstås hålla mig ifrån socker och mjöl så gott det går. Typ så! Men träna finns ingen möjlighet till, så jag försöker göra det mesta möjliga av lekstunderna med kidsen, att själv klättra upp i klätterställningen osv. Och så promenera förstås. Berätta gärna hur det går för dig sen! Och när bebin kommer!

   1. Smart val, att inte gå hungrig och lida alltså! Jag har dessutom läst att vikten handlar till 70% om kost och 30% om träning så det viktigaste borde ju vara maten.

    Ja, längtar verkligen efter förlossningen nu men gick 9 dagar över tiden sist så vi får se när det händer. Är bara öppen 2 cm och inga riktiga värkar ännu, bara förvärkar sen någon vecka tilbaka. Men tids nog kommer han!

    Testade lchf förut och det funkar ju men ack så tråkigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s