Emilia <3

Fika på förskolan


Jag har gått omkring hela dagen och trott att jag bloggade igår, bara för att upptäcka att det var senast i förrgår!? Det går ju inte! Får bättra mig 😊
Idag har det varit full rulle hela dagen, först lämna Em på föris, därefter direkt hem, sätta Stella i selen och susa in till stan, naprapatbesök (som jag gått på ca varannan vecka i flera år), lunch med pappa och Stella på Elverket, susa hem, byta till bil för att därefter åka till Emilias föris och bli bjuden på fika. Pjuh! Det är ju trevliga saker, men det gick verkligen i ett hela dagen. Det mysigaste var fikat på föris, det var barnen som plockat blåbär (förskolan ligger liksom vid skogsgränsen, så de är i skogen nästan varje dag) och bakat blåbärsmuffins, kolakakor och hallongrottor!! Det hela gjorde de som ett avslut på ett projekt de haft, ”vi i vår förskola” vilket handlat om att lära känna varandra och de nya barnen som börjat, prata om hur man ska vara en bra kompis och så vidare. Kul också att få träffa min vän Johanna vars son går i samma grupp som Emilia plus hennes förskolebästis Lola med föräldrar. Så mysigt att få träffa Lolas nyfödda lillasyster Jackie, en vecka gammal. Vi hängde där i 2 timmar och bara fikade, pratade och lekte. Riktigt trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s