Allt och inget

Djupa diskussioner på Tillitsverket

Pizzabuffé!

Perfekt bebishäng i orangeriet 

Här har vi hängt idag! I Tillitsverkets orangeri/bakeri tillsammans med ett gäng mammor med bebisar under 1 år. Stella hade the time of her life när hon fick känna, titta och prata med andra bebisar i lugn och ro. Eventuellt blev hon rätt röjig (på ett bebissätt då) och drog bland annat en 9-månaders pojke i håret och öronen för att hon blev så ivrig att få undersöka honom. Men han drog tillbaka, så det blev oavgjort hur som helst. Även mamman har fått njuta, det var ju tema bakning idag och det vi bakade var hemgjorda pizzor som vi gräddade i deras vedeldade pizzaugn!!! Därefter dukade vi upp allt på ett bord och hade pizzabuffé (se bild). Till efterrätt fick vi sorbetglass och fruktsallad, otroligt gott. 

Det var givande som vanligt att vara där (även om man bortser från den goda maten, haha), att få prata om djupa frågor kring föräldraskap, vad man vill föra vidare till sina barn, vad man absolut inte vill föra vidare, självinsikt och bra/dåliga personlighetsdrag hos oss föräldrar är ju otroligt givande. Jag gillar verkligen att det forumet också finns, för visst är det kul att prata ”ytligheter” som bebisars sömn, kläder, leksaker och så vidare; men att gå in på djupa frågor, höra vad andra tänker och få tänka till själv och därmed få insikter och utvecklas – det är otroligt intressant! Och även det jag framförallt kommer att sakna nu när kursen är slut. Så här djupa diskussioner lär det väl inte bli på öppna förskolan direkt 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s