Familj & vänner

Baka med barn


Igår hade vi en heldag med fina Jos som kom hit och röjde med barnen, vilket uppskattades enormt både av dom (Emilia frågade flera gånger efter att hon gått ”Jos kommer snart tillbaka?”) och av mig som tycker det är så kul att ses och prata om allt och inget! 

Idag ska vi på sista tillfället på Tillitsverkets lattemamma/pappa 2.0 kurs ”ett levande liv tillsammans med mitt barn”. Dagens tema är att baka med barn vilket vi ska göra i deras ”bakeri” Hönan och ägget (vilket är en typ av bageri där ungdomar som inte jobbar eller pluggar får praktisera). Återigen är det bara jag och Stella, Emilia ska ju till föris. Men det tror jag är kul för Stella också, att själv få leka med sina små kompisar i lugn och ro utan massa stora barn som klampar runt och måste passas… Dock hade ju Emilia älskat att få baka, det är verkligen hennes grej. Det går liksom inte ens att göra en kopp kaffe här hemma utan att hon kräver att få hjälpa till, haha. Det är säkraste pysslet en ledig dag, att baka utan förväntningar på att det ska bli något särskilt mer än att E får hälla, vispa och kladda bäst hon vill. Helst gör vi äppelkaka på mandelmjöl! Det är så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s