Bröllopet 2017

Vigsel bokad!

Såna ballonger måste vi ha! Bild från offbeatbride.com

Det är mycket pyssel med bröllopet som faller på plats just nu, vilket känns himla bra eftersom jag ääälskar att vara ute i god tid – bröllopet är inte förrän 27 maj nästa år, men redan nu är alla de största grejerna bokade och klara. Festlokal, fotograf bland annat och nu själva vigseln! Som ju ändå är det viktigaste, men ändå det som vi lagt minst tankeenergi på, haha. Tror dock mest att det beror på att jag och Johan varit på så få bröllop i våra liv (jag har varit på två varav det ena var mina föräldrar bröllop när jag var 4…) och därför har jättedålig koll på hur det går till i Sverige… Be mig däremot att berätta hur ett amerikanskt bröllop går till så kan jag det däremot in i minsta detalj, tack Hollywood! Haha. 

Det blir i alla fall en kyrklig vigsel i fina Sånga kyrka som ligger nära vår festlokal  (Sånga Säby på Ekerö). Vi var inte säkra på om vi skulle ha kyrklig eller borgerlig vigsel men till slut vann ändå kyrkan eftersom vi nog vill ha ett rätt så traditionellt bröllop. Och så är det ju så mysigt i kyrkan! Efter tips från vår bröllopsfotograf Lisa Marie Chandler bokade vi vigseln till klockan 16, det är enligt henne den ultimata tiden för att hinna med förberedelser och fotografering innan och ha lagom med tid efteråt för brudskålen innan middagen. Så många bröllop som hon varit på så litar vi ju helt klart på hennes tips 🙂 

Jag har för övrigt gjort en ny kategori här i bloggen som heter Bröllop 2017, så att det är enkelt att hitta de inläggen om man vill. Och ja, ny header är också på gång! Det var ju ett tag sedan lilla Stella tittade ut nu haha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s