Mina tankar

Extrovert

Hålla lillasyster i handen när man är ute och går ❤️

Nu är E tillbaka på förskolan igen efter två dagar hemma. Hon har vänt upp och ned på hela huset och bokstavligt talat svingat sig i bokhyllan samtidigt som hon bara är lite snorig, så idag fick hon gå till föris igen. Skönt för henne att få leka av sig ordentligt. Fast vad tomt det blev hemma på dagarna då? Tror även Stella tyckte det var tråkigt och undrade var stora, roliga syrran är någonstans. Speciellt med bara en förkyld och orkeslös mamma att leka med…

Eftersom det blev lite lugnt hemma idag igen började jag återigen att fundera på det här med umgänge under föräldraledigheten. Mina två gamla mammagrupper som jag hängde så mycket med när Emilia var liten är knappt aktiva alls (om man bortser från att jag ju träffar My, Towe och Isabell ibland som dock jobbar på dagarna) vilket är så tråkigt och jag saknar dem verkligen. Hade liksom hoppats och trott att jag skulle ha en lika aktiv grupp även denna gång men så har det ännu inte blivit. Jag har kontaktat några grupper på rullavagn.nu och fått kontakt med en tjej som är väldigt trevlig, men hon har inte tid att ses så ofta tyvärr. Öppna förskolan kommer ju att vara bra om några månader, men jag har hört att många går dit när barnen är för sjuka för förskolan men de ändå vill hitta på nåt…. Hur man nu tänker då!? Så ja. Jag får liksom inte utlopp för mitt behov av att umgåååås. Sätter mitt hopp till att BVC kanske ändå börjar ordna föräldragrupper för flerbarnsfamiljer just i höst, trots att de inte gjort det tidigare. Hmm. Låter jag lite desperat nu? Det är nog inte en helt dum gissning, haha…

4 reaktioner till “Extrovert

  1. Hej! För ett tag sedan skrev du om probiotika som jag är lite nyfiken på att testa men jag hittar inte inlägget? Kan du hjälpa mig att hitta det? Vill så gärna ha en friskare höst/vintersäsong i år!

  2. Synd att vi bor så ”långt” ifrån varandra, jag är också hemma med en 2åring och ett barn på väg, så då hade vi kunnat playdate:a!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s