Stella <3

Hon sitter!


Igår satt min lilla Stella helt själv för första gången! Typ 1-2 minuter åt gången satt hon och gjorde det sedan flera gånger innan hon ramlade framåt. Hon är bara 4,5 månad gammal så det känns lite tidigt? Men å andra sidan minns jag att Emilias bästis Elise också var så tidig när det begav sig. Hon har länge tyckt att babysittern är jobbig att sitta i eftersom hon då måste luta bakåt medan hon vill sitta upprätt, så igår tog vi bort babysittern (som suttit fasthakad på hennes barnstol, en toppengrej med Stokke Steps!) och premiärade sittinsatsen. Och oj vad mycket bättre hon gillade det! 

Vi är tre förkyldisar här hemma, med ont och rasp i halsen, snor och lite heshet. Så Emilia har varit hemma från förskolan sedan igår. Dock har hon inte direkt lite energi, hon är precis lika vild som vanligt, så det är lite kämpigare. När man själv är hängig liksom. Men jag ska försöka ta det lite lugnare idag och inte springa efter henne lika mycket. Titta på film och så får hon acceptera att jag och Stella behöver vila mer än hon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s