Stella <3

Stellas önskelista

Jag kom att tänka på att jag inför Emilias dop gjorde en önskelista på vad hon önskade sig i doppresent (eller ja, vad jag och Johan önskade åt henne, 5-månaders är liksom inte så bra på att önska sig saker haha) eftersom många undrade vad de skulle köpa. Så här kommer Stellas önskelista! Och självklart är det bara inspiration och man måste inte alls köpa present om man inte vill. Men vill man och inte vet så kommer här lite förslag 😊

1. Smycken från Sophie by Sophie! Mitt absoluta favoritsmyckesmärke, framförallt för att smyckena är så stilrena och enkla i bra material. Fastnade tex för armbandet med hennes månadssten och detta halsband med en stjärna (gillar stjärnor eftersom det anspelar på hennes namn, Stella betyder ju stjärna på latin):


2. Vad som helst från Numero 74! Är helt kär i deras fina färger i så underbara tyger med fin kvalitet. Emilia har en sänghimmel, en filt, fé-vingar och ett trollspö därifrån och Stella har en fönsterlampa i formen av en stjärna. Men skulle gärna vilja ha allt från dem haha!


3. Rubens barn-docka! Så himla fina och bra dockor i tyg!

4. Kläder funkar ju alltid, kan hinta om att hon har väldigt mycket upp till storlek 68 (hon har just nu storlek 62 och en del plagg i 68 även om de sitter lite stort) men i storlek 74,80 osv inte mycket alls. Favoritmärken är tex Pomp de Lux (som dock bara har kläder från storlek 80 och uppåt), Newbie, MarMar Copenhagen, Zara, Mango och Lindex. Kläder i dovare färger som gammelrosa, ljusgrå och grålila är mina personliga favoriter. Tex stjärnpyjamasen, den lila stickade klänningen (Newbie) och volangbody (MarMar):

5. Lektält eller lektipi! Det tror jag att båda barnen skulle gilla. 

6. Myspöl/lekpöl! Också gosiga för båda barnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s