Emilia <3

Planera dop

Den fina inbjudan som vi beställde från Vistaprint.

Förutom att planera bröllop så är vi även i full gång att planera lilla Stellas dop nu, det är i princip bara 1 månad kvar då hon döps den 8:e oktober. Jag minns vilken cirkus det var inför Emilias dop, jag körde all in och bakade allt själv; flera tårtor i olika smaker, cupcakes i olika smaker, cakepops och så vidare… Jag till och med provbakade allt en gång och bjöd mammagruppen på för att försäkra mig om att det skulle bli bra! Gud vad jag höll på varje kväll när Em somnat; bakade till sent på kvällarna varvat med amning så fort E vaknade. Den här gången ska jag inte lägga samma press på mig själv, Emilia sover lugnt på nätterna så för hennes del skulle det gå att baka. Men Stellas sömn går ju (som bekant med de flesta bebisar) i faser, ibland går det överhuvudtaget inte att jag går upp ur sängen (nattar genom att liggamma henne och hon sover tätt intill mig hela nätterna) utan att hon blir tokig. Bäst att lägga ribban lågt nu när hon är så liten, även om jag annars gärna hade bakat allt själv, jag tycker ju det är roligt! Men, nu så beställer vi tårtor från ett konditori och så funderar jag på att själv baka en gluten- och laktosfri cheesecake till de som är allergiska. Och eventuellt några kakor. I inbjudan har vi skrivit att vi bjuder på tårta och bubbel (det lät så festligt!) så jag tänkte att vi även bjuder på lite välkomstdrinkar i form av prosecco eller cava och Pommac till barnen/de som inte vill dricka alkohol. Det låter väl bra? Sen måste vi förstås dekorera fint med vimplar och ballonger bland annat. Tror det kommer bli bra!

Lilla goa Emilia på sitt dop! 5 månader gammal 😍 och så gudföräldrarna; min bror Hampus och min vän Jos och förstås Johan och jag. 

Tårtbuffén uppdukad i församlingslokalen. Tycker det var rätt fint 🙂

2 reaktioner till “Planera dop

  1. Ett tips: köp färdiga minimuffins och gör en egen frosting som du sedan spritsar på själv. Superenkelt, supergott och supersnyggt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s