Allt och inget

Den stora hatlistan

Den här hatlistan som Hanapee gjorde måste jag ju också bara fylla i!

Min äckligaste mat?

Tryffelhonung smakade jag en gång och det var det vidrigaste någonsin! Annars tycker jag att yoghurt, filmjölk, keso, kyckling, svart kaffe, sötpotatis och mögelost är i princip oätbart. 

Hatväder?

En gråmulen dag i typ februari när man vadar i slask och det kommer snöblandat regn…. SÅ deppigt. 

Då tappar jag humöret helt och hållet?

När jag läser om barn som far illa vill jag bara mörda alla jävla idioter som finns. Även att läsa om hemska saker som händer tjejer/kvinnor gör mig så jävla förbannad, speciellt sedan jag fick mina döttrar. 

Sämsta musiken?

Dansband. Står inte ut!! Schlager står inte heller högt i kurs hos mig. 

Värsta tiden på dygnet?

Mellan kl 02-04 typ. När man vaknar, inte kan somna om och vet att det är många timmar kvar tills det är morgon…

Mitt sämsta humör?

PMS har många svarat, men det har jag aldrig haft… Men mitt värsta är när jag är väldigt orolig och har ångest för då blir jag så fruktansvärt lättirriterad och aggro. Kan absolut inte härbärgera såna känslor alls. 

Sämsta grejen jag äger? 

Vår kassa andrabil, en Volvo XC70 från -98. Jag vägrar köra den pga usel på alla sätt. Men så kostade den bara 5000 också haha. 

Värsta personlighetsdragen? 

Människor som inte är ödmjuka för fem öre utan tror sig veta och göra allt bäst och dessutom aldrig erkänner när de har fel har jag svårt för. Plus bajspåse-människor som Hannah och Amanda pratat om i fredagspodden, såna som slänger fram grymt osköna kommentarer förklädda som komplimanger. Blä!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s