Shopping

Pomp de Lux

Volanger på ärmarna och smutslila 😍

Marinblått med guldtrådar 😍

Den här dagen har jag väntat på ett tag, idag släpptes nämligen AW16-kollektionen hos Pomp de Lux! Haha, vet inte om det bara är jag som väntat men ända sedan vi var på deras outlet i Ringsted/Danmark och jag fick se vad himla fina kläder de har och hur bra kvallen är så har jag blivit helt förälskad! ÄLSKAR även färgskalorna de har; navy blue, dusty green, dusty purple och så vidare. Så fort Em hade somnat nu på lunchvilan så tog jag fram datorn och gjorde en stor beställning – både vinterkläder, fleeceställ, tröjor med volangärmar och klänningar med guldtrådar fick hänga med. Så otroligt mycket fint! Vissa saker hade redan börjat ta slut så jag är glad att jag ”hängde på låset” i alla fall! Tyvärr finns bara kläderna från storlek 80 och upp så det blev mest kläder till Emilia, men klänningen ovan beställde jag även i rosa till Stella (förutom en blå till Semlan) så kanske hon kan ha den om ett halvår eller så åtminstone 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s