Bröllopet 2017

Seriös bröllopsplanering

Kolla seriös jag blivit nu då! Hittills har alla bröllopsplaner legat i en lista bland mina anteckningar på telefonen, men när listan började ta lång tid att scrolla igenom insåg jag att det kanske var dags att införskaffa ordentligt planeringsmaterial (och ge Johan en chans att vara delaktig heh) Mappen (som jag tänkte att vi kan ha bokningsavtal, körscheman osv i) och anteckningsboken (som innehåller budgeten och oändligt många listor och skisser på diverse vigselringar, brudnäbbsklänningar och annat) köpte jag på Sköna Ting här i Gustavsbergs hamn. 

Alltså – nu jäklar ska vi styra upp det här bröllopet! Vi har en grov skiss på en budget som vi dock måste finslipa ordentligt på. Vi vet ju vad vi har för budget för hela bröllopet, men vi måste ju även budgetera rimliga summor för varje enskild liten pryl/tjänst som ska införskaffas också… Och prioritera vad vi tycker är värt att lägga en större del av budgeten på vs vad som inte känns lika viktigt och därför får stryka på foten om vi måste spara in någonstans. Det viktigaste, känner vi, är i alla fall att det blir en riktigt rolig fest för alla våra närmaste! 
Jag har bett Angelica att skriva ett inlägg med sina bästa bröllopstips, jag vill ha så många som möjligt eftersom jag aldrig gift mig tidigare (duh) och bara varit på sammanlagt 2 bröllop i mitt liv (varav det ena var mina föräldrars bröllop när jag var 4 år hehe). Tror både hon och Stefan sitter inne på många bra tips 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s