Bröllopet 2017

Bröllopsplanering


Jag kom på att jag ska uppdatera er lite om hur det går med bröllopsplaneringen, det går nämligen sakta men säkert framåt! Det är nästan precis 8 månader kvar till den stora dagen – 27 maj 2017 är det dags – och hittills har vi faktiskt kommit en bit på vägen åtminstone med de stora grejerna:

  • Save the date-kort är utskickade
  • Festlokal är bokad (Sånga Säby på Ekerö, vi tyckte det låg så himla fint i en stor park vid vattnet och matsalen där vi ska ha middagen är bara så himla fin med stora glaspartier ut mot parken och sjön!
  • Bröllopsfotograf Lisa Marie Chandler är bokad, hon har fotat oss två gånger förut så vi vet att hon är en härlig tjej som tar riktigt fina bilder. Vi hade möte med henne för några veckor sedan då vi bestämde detaljerna, det sköna är att vi har samma vision – inte så uppstyltat och krystat utan vi vill ha naturliga och fina bilder där kärleken lyser igenom. Typ. Hon kommer ta porträttbilder och fota vigsel, gratulationer och lite av middagen samt även ha som en photoboothstation under brudskålen där alla som vill får fota sig. Kommer bli så bra!
  • Bröllopsföljet är utvalda, jag kommer ha 5 brudtärnor! Och min maid of honor är naturligtivs ingen annan än min bästa vän, min barndomsvän Jos! 
  • En dag för brudklänningsprovning tillsammans med mina närmaste tjejkompisar och min mamma är bokad i november, vill att det ska kännas PRICK som i Say yes to the dress, med bubbel och högljudda åsikter 😊 

Ungefär så långt har vi kommit! Vi måste förstås boka kyrkan också, men det kunde man göra först i september någon gång, så jag får ligga på lite där… Just nu har jag också snöat in på att titta på brudnäbbsklänningar, våra tjejer kommer ju naturligtvis att vara med vid vigseln (men inte på festen) och min vision för dom är ungefär så här:


Inga typiska brudnäbbsklänningar alltså, jag är inte så förtjust i såna, utan vill hellre ha det lite härligt bohemiskt och med blommor i håret! Så otroligt fint. Min egen brudklänning vågar jag inte ens fundera på förrän jag varit och provat ut vad jag passar i, så det kommer senare 😊

En reaktion till “Bröllopsplanering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s