Emilia <3 · Shopping

Vi har blivit med vagn


I helgen blev vi av med vår Bugaboo Bee3 och blev med Kronan Sulky/S istället! Det var första gången vi köpte en vagn i andra hand, våra tidigare vagnar har vi köpt direkt i butik. Men det var en bra upplevelse, det bästa med det är att denna vagnen endast är 3 VECKOR GAMMAL, de köpte den i slutet av juli men deras  3-åring gillade inte ståbrädan de köpte till (så de skulle köpa en syskonvagn istället), alltså sålde de den direkt! Så vi fick en helt ny vagn (typ) inklusive ståbräda, som vi ändå tänkt köpa, nästan 2000 kronor billigare. Hur grymt?? Tanken är att Stella ska sitta i den när hon blir äldre och Emilia stå på ståbrädan när hon inte orkar gå. Men redan nu har hon börjat vägra vagn överhuvudtaget, vi som tänkt att hon skulle sitta i den tills vidare… Men ståbrädan är okej tycker hon i alla fall! Ser nog lite roligt ut när det är tomt i vagnen medan hon står bakom haha… Längtar tills vi kan sälja Donkeyn också, är rätt less på det otympliga åbäket. Men vi behöver ju den så länge Stella måste sitta framåtvänd mot mig… Men nån gång i vår ryker den!

Nu är Emilia på förskolan för första gången på 10 veckor. Så konstigt det känns! Saknade henne direkt hon gick utanför dörren. Jag ska verkligen försöka hitta andra mammor och barn att hänga med på dagarna, annars kommer det här bli rätt långtråkigt… Öppna förskolan kan man ju gå på men jag vill hellre träffa några att verkligen lära känna och bli vän med, inte bara mingla och småprata om ditt och datt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s