Allt och inget

Lekkursen

Vilken intressant dag jag och lilla Estrella har haft. Jag visste ju inte alls vad jag skulle förvänta mig när vi kom fram, jag visste inte ens att vi var framme förrän några kvinnor vid vägen vinkade in mig haha. Man kan beskriva det som en föräldragrupp (det var faktiskt EN pappa med! Vilket är en fler än det brukar vara i föräldragrupper haha) med diskussionstema, vilket denna gång var trädgård, fast lite mer okonventionellt eftersom det var lite fokus på mindfulness, att smaka, lukta, känna och lyssna på trädgården. Det låter nog jätteflummigt men det var intressant. Efter lunchen som bestod av pastasallad och bröd bakat i deras eget café Hönan och ägget så blev diskussionerna riktigt intressanta. En fråga jag gillade var ”vilken person i din barndom gjorde störst intryck på dig förutom dina föräldrar”, vilket genererade en lång diskussion om hur vi vill vara som föräldrar, hur vi vill att våra barn ska minnas oss och sin barndom. Intressant, som sagt! Även Stella diggade att få träffa andra barn (som var mellan 2-10 månader), hon är ju annars bara van vid sitt yrväder till storasyrra haha.  Vi kommer definitivt att delta i resterande tillfällen också kan jag i alla fall säga 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s