Allt och inget

Tillitsverket


Imorgon ska jag och Stella på en spännande grej -nämligen en kurs i lek hos Tillitsverket. Jag kan faktiskt knappt förklara det för jag vet inte riktigt vad det innebär eller vad vi ska göra. Kursen heter i alla fall ”ett levande liv tillsammans med mitt barn” och hålls hos Tillitsverket här ute på Ingarö. De har massor av roliga aktiviteter för barn och föräldrar för att uppmuntra till lek, speciella lekdagar och så vidare. Men just den här kursen beskrivs såhär: ”Under sommaren 2016 genomför Tillitsverkets småbarnsverksamhet Lattemamma/ Lattepappa 2.0 en kurs för föräldrar och barn 0-12 månader. Kursen ”Ett levande liv tillsammans med mitt barn” erbjuder föräldrar och barn en möjlighet till fina gemensamma stunder och upplevelser som sår frön till en fördjupad relation, stärkt tillit, närvaro och samspel. Vi försöker se på världen ur barnets perspektiv och samtalar om vår roll som föräldrar i deras växande. Höljda av naturens grönska, bakstugans värme och nära samvaro utforskar och samtalar vi om livet vid fem tillfällen, måndagar kl 10-15, utifrån olika teman.”. Temana är trädgården, leken, naturen, storytelling och bakeriet – skapa och smaka. Låter sjukt intressant tycker jag! Tänk om jag kommer hem med massor av nya insikter om mitt föräldraskap, hur jag ska kunna leka och lära med barnen på  ett bättre sätt, och att få lära mig storytelling… Det har jag velat länge! Jag har som sagt ingen aning om hur det kommer bli men jag tänker att jag åker dit med öppet sinne och så får jag se hur det utvecklar sig helt enkelt! Är väldigt nyfiken på det hela. 

Nu är vi för övrigt hemma igen! Och det blev riktigt snyggt med den nya färgen, det är som en diskret ljus gråblå färg ungefär. Väldigt snygg! Johan hade redan städat och ordnat upp allt i lägenheten när vi kom hem, väldigt skönt. Så himla snäll, min Johan 😊

En reaktion till “Tillitsverket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s