Vikt & träning

Hinder i träningen

Jag och Stella träffade min vän Sandra för första gången på länge igår (Sandra och jag gick i samma klass på universitetet). Det var mysigt att ses igen! Hon har ju träffat Emilia så det är klart att hon var tvungen att träffa Stella också 😊

Puh, det är inte lätt att få genomföra det här träningsprogrammet alltså! Det SKA ta typ en timme, men med tanke på att jag måste söva om Stella cirka 2-3 gånger under tiden (gör det på kvällen när barnen har somnat) så tar det dubbel så lång tid… Försöker Johan eller någon annan ge napp eller vagga så blir jon bara mer förbannad och jobbar upp en hysteri så det är bara jag och the boobs som duger. Mammiga unge! Men jag tänker inte ge upp, är inne på dag 4 nu, 26 dagar kvar. Är helt övertygad om att detta är precis vad min kropp behöver för att läka ihop diastasen ordentligt så jag kan gå vidare till vanlig träning sen. Och ja, fortfarande är det en så sjukt skön känsla att få använda magmusklerna och känna dom bli helt möra av träningen! Har tagit lite före-bilder, vägt och mätt midjemått och vilopuls så jag har något att jämföra med när utmaningen är över. Så spännande att se hur det går! Om inte allt för länge är det daga att börja prova brudklänningar och då är det ju bra om jag är åtminstone hyfsat nära målvikt. 

Imorgon får jag och tjejerna komma hem igen, nu är Johan färdig med målningen nämligen. Det ska bli skönt, vi har ju Världens Skönaste Säng tex. Färgen blev fin (var och smygkikade idag), men den är väääldigt ljus, så det är inte megastor skillnad. Men det kanske är bra ändå, vi har iaf inte mörkat ner rummen 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s