Hem & inredning · Vikt & träning

Mammashape

Det blev den översta nyansen till slut 😊

Äntligen har vi kommit i ordning här hemma igen efter resan! Allt är tvättat och iordningställt… Fast imorgon får vi baxa bort allt igen eftersom vardagsrum/kök, hall och korridor ska målas om. Vi har slutligen bestämt oss för en grå nyans, färg är inhandlad och imorgon flyttar jag och brudarna hem till min kära mor och far ett par dagar medan Johan får nöjet att måla om. Eftersom det rör sig om typ hela vårt umgängesutrymme funkar det ju liksom inte att bo med barn i det… 

Denna kropp ska shapeas upp!

Jag har även kommit igång med viktminskningen igen denna vecka, jag kör på LCHF nu eftersom det är den bästa kosten enligt mig. Åt strikt för några år sedan och har aldrig mått så bra i kroppen/knoppen och framförallt magen som då. Och att slippa sockersuget är ju grymt! Jag äter liberal LCHF på grund av amningen så jag käkar rotfrukter och sånt men inte mjöl och socker. Jag börjar med fettkaffe på morgonen (kaffe mixat med smör och brain octane oil, blir TYP som en latte), några ägg och sedan försöker jag skippa pasta, ris och bröd och öka fettmängden under dagen helt enkelt. Mår fantastiskt bra av det! OCH så ger det resultat på vågen. 24 kg kvar till min målvikt med deadline på min bröllopsdag 27 maj nästa år. Så jag har god tid på mig 😊 

För att kicka igång mig själv har jag även börjat med World of shapes mammashape-program, varje dag i 30 dagar ska jag köra ett speciellt träningsupplägg för att stärka upp mage och rygg, även lite cardio var med. Jag började igår och känslan var direkt att det var SÅ SKÖNT att låta magmusklerna få jobba, var helt mör i magen efter. Åh så härlig känsla efter den långa graviditeten och att ha varit nyförlöst. Ser faktiskt fram emot kvällens träning när barnen somnat! Ska rapportera hur det går förstås (hoppas på lika bra resultat som de på World of Shapes hemsida). Jag ska klara det, det finns inget alternativ! 

4 reaktioner till “Mammashape

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s