Familj & vänner · Resor · Shopping

Äntligen hemma…

… Efter mycket om och men:


Ah! Jo vi bestämde oss för att åka hem på natten istället för dagen från Göteborg (där vi mellanlandade hemma hos Johans syster) för att det skulle gå snabbare och smidigare, när vi kört på dagarna har vi fått stanna minst en gång i timmen och mata/leka av barn. Bara det att det var sjutton resor värre på natten, på dagen kan man åtminstone sätta iPaden i händerna på Emilia så kan hon roa sig själv men på natten vill hon ju bara sova och det hjälpte inte hur mycket jag än försökte klappa, krama och hålla om. Hon satt fast och det var vidrigt liksom. Inte kan vi stanna på MacDonalds och fika medan vi roar barnen då heller. Det blir inga fler roadtrips för oss på ett par år känner jag nu. Tar hellre tåget och hyr bil på plats istället! 

Min födelsedag i fredags blev dock bra! Min fina pappa åkte och handlade godsaker på bageri kl 6 på morgonen, så det blev färska frallor och danska wienerbröd i överflöd (😍😍😍). Sedan blev det Legoland! Var inte helt säker på vad Em skulle tycka om det, hon är ju bara 2 år och har inte greppat det här med karuseller än. Men hon tyckte det var så spännande och kul! Vi åkte två ”tåg-karuseller” och en sån där gammaldags med hästar som går runt runt. Sedan strosade vi runt, lekte i Duploland, hon blev målad till tiger, käkade glass och så vidare. Himla mysigt!

Så duktig som satt så stilla! Nu tycker hon det är roligt att låtsas sminka mig och säga ”blunda”, ”snart klart mamma” och sånt. Gulle!

Den farliga tigern! Hon sprang runt och vrålade riktigt högt som en tiger hehe. Visst är hennes jacka fin förresten? Vi blev tvungna att köpa en vind- och vattentät jacka eftersom vi lyckades tappa bort hennes röda från Polarn och pyret någonstans i Danmark hehe. Så den här köpte vi på Lego Wear inne på Legoland 😊

Vad jag hade på mig: min födelsedagspresent från min fina familj – Seth + Summer-tröjan från Manners Apparel! ÄLSKAR DEN! Då oerhört mysig och fin kvalle. 

Min kära moder med min kära lilla dotter. Som också fick sig lite ytterkläder – en thermooverall från Wheat. Fin och praktisk. 

Idag har vi plockat upp allt ur väskorna och tvättat miljoner maskiner ungefär, men det härligaste var att få ta fram alla inköp jag gjort på resan. Har köpt så mycket fina barnkläder och inredning!! Danmark är jäkligt bra på det viset, till och med i matbutiker hittade jag stylish grejer. Ska gå och placera ut allt så snart Stella somnat ordentligt för natten 😊

En reaktion till “Äntligen hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s