Resor

Fyller år!


Idag fyller jag 27 år! Och jag har legat vaken sedan klockan 4, som alla nätter eftersom jag vaknar när Stella vill äta och sedan inte kan somna om. Idag blir det ingen födelsedagsbricka (pga två små barn som gör genomförandet lite svårt och att vi befinner oss på resa) så det finns verkligen ingen anledning att ligga vaken nu, borde snarare ta sovmorgon! Men det fattar inte min hjärna som går på högvarv direkt jag vaknar till lite grann. Det är så tråkigt at jag knappt kommit ihåg att jag fyller år, har knappt tänkt på det. Jag vill att det ska kännas lika stort och viktigt som när jag var liten igen… Klart att barnens födelsedagar känns viktigare numera men lite speciellt är det ju ändå att fylla år. Vill inte bli en sån tråkig vuxen som tycker att födelsedagen inte behöver firas. Från och med nästa år ska vi fira min och Johans bättre bestämmer jag nu! Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, det är svårt att planera för strandhäng tex när vädret bokstavligt växlar var femte minut. Regn/sol/regn/sol osv. Det är så märkligt väder! Men något hittar vi väl på, if all else fails kör vi nog Legoland bara för att göra NÅT. Imorgon åker vi till Göteborg och på söndag HEM! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s