Allt och inget

Vad är jag för typ av människa?

Lista hittad hos Forni!

… Vid matbordet?

Det beror lite på sällskapet men med familj och goda vänner är jag den som äter långsamt för att jag pratar så mycket haha. För mig handlar middagar jättemycket om att få prata och lyssna, inte bara om att äta. Även om jag också ÄLSKAR att äta, svår balans 😄

Vid ett middagsbord för cirka 5 år sedan tillsammans med Nike!

… På nattklubben?

Den som DANSAR och dricker drinkar! Jag är inte alls en sån som gillar att ”gå ut och ta en öl”, för det första så avskyr jag öl och för det andra tycker jag hela poängen med att gå ut är att få dansa. Favoritdrinkarna är för övrigt mojito, frozen margarita och blueberry sour 😊På hemmafest med några av mina allra bästa vänner – Rebecca och Daniel!

Drinkar är som sagt min grej, här med Sandra 😊

… På stranden? 

Den som helst är i vattnet hela tiden så länge det inte är alltför kallt. Älskar att bada! Är inte lika mycket för att ligga och pressa i solen dock, jag blir så nojig över att jag ska bränna mig haha. Det gör ju så ont! Då sitter jag hellre under ett parasoll och läser. 

… På efterfest?

Eeeeh alltså jag har nog aldrig varit på efterfest? Jag stannar kvar på festen/klubben tills jag är nöjd och sen vill jag ju hem och sova!

… I klädbutiker?

Den som tycker att det blir övermäktigt med alla galgar man ska bläddra igenom och istället beställer på nätet haha! I en fysisk affär har jag svårare att hitta saker, det går ju inte alls lika lätt som att bläddra runt i telefonen?

… Hemma hos andra?

Oj svårt att säga… Men jag kan säga att jag försöker vara den som hjälper till att plocka undan, erbjuder hjälp med fix osv. Det har blivit svårare att hinna med nu med kids dock…

… I sängen?

Haha tolkningsfråga på denna! Men jag tolkar den som Forni 😉 I sängen när jag ska sova är jag den som är försjunken i telefonen tyvärr, försöker byta ut det mot böcker igen. Pre smartphones entré var jag en riktig läslus som alltid hade en bok på gång, men nu har jag dessutom aspekten att det är svårare att hitta en bok som jag kan läsa! Den får inte vara sorglig, läskig, deppig, melankolisk eller för dramatisk. Samtidigt har jag svårt för majoriteten av all chicklit som är vad alla bokaffärsbiträden automatiskt tipsar mig om när jag säger det… Som om det inte fanns andra genrer? 

Med en riktigt bra bok (som varken är en deckare eller chicklit! De finns!) – The marriage plot – för några år sedan på Kap Verde. Även Middlesex av samma författare kan jag rekommendera. 


… På flygplan?

Den som är liiiivrädd och hoppar till för minsta lilla, som skriker (!) när det blir för mycket turbulens med läskiga gropar och så vidare. Så sjukt flygrädd. Det har blivit värre med åren, för några år sedan tyckte jag bara starten var jobbig. Nu är allt vidrigt. 

På flyget till Kap Verde med Johan 2012!

… Hemma en chilldag?

Jag är en riktig chillare, fast jag vill att det ska vara städat och fint omkring mig för att kunna njuta av chillandet. Så först städar jag riktigt fint, sen går jag till affären och köper typ italienskt lantbröd, nutella och päroncider och en noblesseask som efterrätt. Därefter intar jag soffan och ser någon av mina favoritfilmer (beroende på humör), bäst är Django, Pulp Fiction och Inglorious basterds av min favorit Quentin Tarantino, men vill jag se något lättsamt väljer jag helst Confessions of a Shopaholic (Isla Fisher!), Clueless, Dirty Dancing eller Mean Girls. Det är en PERFEKT chilldag för mig. Hoppas jag får ha någon sådan igen inom överskådlig framtid…

… I ett förhållande?

Jag vet vad jag vill och vad jag tycker, är inte rädd för att vara bestämd samtidigt som jag är extremt noggrann med att kompromissa, lyssna på Johan och se till att vi båda ska trivas lika mycket. Pratar hela tiden och vill diskutera ALLT JÄMT. Älskar att höra Johans åsikter om saker, när det händer något speciellt kan jag knappt bärga mig tills jag får berätta för honom. Jag är även den som aldrig hittar det jag letar efter, behöver Johans hjälp för att hitta min telefon/nycklar/plånbok dagligen…

Vi två för ett par år sedan

På morgonen/kvällen?

Sekunden jag slår upp ögonen vill jag gå upp även fast jag är trött. På kvällen är jag trött, lägger mig tidigt men spenderar många timmar med telefonen i handen innan jag somnar… Försöker byta ut den mot böcker istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s