Emilia <3 · Resor

Imorgon åker vi

Jag och mina hjärtan på Ems födelsedag för ett par veckor sedan ❤️

Barnen har somnat för kvällen och jag och Johan håller på och packar det sista, städar järnet (avskyr att komma hem till kaos efter en resa, då ska det bara vara härligt rent och fint!) och småfixar. Imorgon drar vi iväg! Först styr vi mot Helsingborg där vi ska övernatta på hotell en natt, och dagen efter tar vi båten till Helsingør och kör vidare mot Jylland (Danmark) där vi som jag tidigare berättat har hyrt stuga med mina päron, min bror och hans flickvän. Efter en vecka i Danmark ska vi sedan åka vidare till Johans syster i Göteborg först innan vi drar hem igen så det blir en lång resa! 1,5-2 veckor ungefär. Det ska bli så roligt, har inte varit i Danmark på 5 år och då var vi bara i Köpenhamn, hos släkten på Jylland har vi inte varit sedan typ 1999 haha… Så det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till en del av mina och barnens rötter, som att se Fanø igen till exempel. Sedan blir det säkert Legoland, Skagen och annat också förstås. 

Är dock väldigt spänd på hur den långa bilresan ska gå… Vi har i alla fall laddat upp med snacks, iPad, Sophie la girafe till Stella som precis börjat intressera sig för att titta på saker och stoppa dom i mun, och så lite nya leksaker till Emlan som vi kan ta fram eftersom under resans gång när tålamodet tryter. Bland annat har jag köpt en bok, en My Little pony och så har jag köpt en Anna-docka (från Frost såklart, Em är besatt av Elsa och Anna som alla andra barn också verkar vara 😄). Hoppas det ska hjälpa!

Idag var för övrigt Emilia på återbesök hos tandläkaren efter att hon ramlade och slog en tand lös förra söndagen. Nu satt den fast igen! Så himla lättad! Men tydligen kan det bli infektion i den i flera år efter, så vi får ha lite småkoll då och då bara för säkerhets skull ändå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s