Familj & vänner · Vikt & träning

En härligare lördag

Två av mina bästa – min Jos och min Stella!

Igår åkte jag och Stellis in till stan och hälsade på min fina vän Josefina för lite häng. Det var ett tag sedan vi sågs utan en viss 2-åring som härjar runt och kräver all uppmärksamhet 😉 så det var jättemysigt att få sitta och verkligen PRATA igen! Förvisso hade jag Stella att ta hand om, men det är ju en lite annan sak haha. Blev bjuden på juice, vindruvor, tryffelchips och ost på hennes balkong och därefter lunch på Joe and the juice! Så otroligt härligt!

Efter att barnen somnat igår kväll så satte jag och Johan oss på vår uteplats och skulle smaka på Hannah och Amandas vita vin för att se om det var mer drickbart än deras rosé som vi prövade kvällen innan men som inte var gott alls (vi slängde det). Och alltså…


… Näe. Förvisso bättre än rosét men ändå inget som är värt att satsa på. Ska gå till systemet någon dag och välja ut några goda viner, fick tips om rosé och cava av Jos, så kanske det blir godare. Är ju gott att ta ett glas vin då och då. Gärna med tryffelchips till, det tar jag också med mig från Jos 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s