Emilia <3 · Familj & vänner

Händelserik vecka

Mina ovärderliga hjärtan ❤️
Vi har inte haft den trevligaste veckan direkt. I tisdags förra veckan halkade Emlis i duschen och slog i huvudet så hon fick en liten hjärnskakning. I söndags ramlade hon återigen när hon skulle hoppsa fram till garagedörren och trycka på knappen. Med följden att hon slog i en tand som blev lite lös och som måste hållas under uppsikt så den inte blir gul eller grå eller att det blir som en finne i tandköttet, i så fall måste tanden dras ut… På grund av detta har Emilia varit tvungen att sluta med napp! Vi hade tänkt att hon skulle få ha den till hon blir 3 år, men nu blev det hastigt och lustigt bara dags att sluta. Och har hon väl slutat är det ju som ingen idé att introducera det sen igen… Det har dock faktiskt gått förvånansvärt bra att ta bort den! Det är ändå Emilia vi pratar om, hon som ääälskat sin ”mäppä” och som sett det som sin största tröst. Men hon är så stor så hon förstår när man förklarar att tandläkaren sagt att hon inte får ha den för att vi inte vill att tanden ska ramla ut, så hon har faktiskt accepterat det rätt bra, min duktiga tjej ❤️ Vi försöker nu introducera gosedjur, filtar och snuttisar istället (som hon har sjuttioelva stycken av som hon aldrig brytt sig om förut) och nu efter några dagar har hon börjat ta till sig ett gosedjur i form av en apa som hon fick av gudis Jos i 2-årspresent. Skönt om hon kan ha någonting! 

Idag fick hon dessutom feber på eftermiddagen, 39,4 som mest så hon och J åkte till tandläkaren för att se så det inte blivit en infektion. Hon tyckte det såg fint ut men vi ska ändå hålla koll de närmaste 2 dagarna för att se vad febern beror på. Hon är inte snorig eller så, men däremot vet jag ju att hon haft feber utan andra symptom på förkylning förut. Allt detta plus en megajobbig nattning av Stella ikväll (hon bara skrek och skrek tills jag gick ut på en promenad med henne i sele då hon äntligen kunde lugna ner sig och somna) så är jag helt slut i själen. Vill bara ha lugn och ro och härligheter nu! Nästa vecka drar vi iväg till Danmark, det ska bli otroligt skönt med semester…

3 reaktioner till “Händelserik vecka

  1. Oj, stackarn! Men du, hur vet man om de får hjärnskakning? Vår tjej ramlar stup i kvarten nu när hon börjat klättra överallt.

    Hur går det med potträningen? Vi har inte kommit igång ännu då vi haft en massa praktiskt problem med huset och helt krasst inte skulle haft tid att passa med pottan just nu.

    1. De sa på akuten att i och med att hon svimmade av en sekund så tyder det på en liten hjärnskakning… Men det var Johan som var inne med henne på akuten så jag vet inte allt…😕 potträningen går inte alls just nu sedan allt det här har hänt, vi har fått återgå till blöja nu sedan hon fick feber också… Får ta tag i det sen istället!

  2. Aha, åh stackars liten!

    Ja, det går alltid att träna sen. Förstår att ni pausat när det hänt så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s