Familj & vänner · Ytligheter

Nostalgitrippar

Det är alltid så kul att träffa Emilias bästisar Max och Elise och deras mammor Towe och My. Idag har vi hängt hela långa dagen ihop hemma hos oss, inklusive grillmiddag och efterrätt innan de begav sig hemåt. Emilia var SÅ TRÖTT efter denna dag och jag med. Men så glad också!

Nu sover båda barnen, Johan har precis dammsugit och moppar nu golvet (halv tio en fredag!?) och snart ska vi titta på ett avsnitt av O.C! Jag ville nostalgititta på första avsnittet bara eftersom jag inte sett det sedan det gick på TV för sisådär 13 år sedan (!!!), och fastnade direkt, igen! Så nu är vi halvvägs in i säsong 2. Vilken skillnad det är att titta på serier som ung (jag var 14 när det började gå) och som vuxen (ja man blir ju 27 om 3 veckor sådär…), det är så mycket subtila skämt som jag uppskattar nu men som flög mig rakt över huvudet då. Tex är ju Seth asrolig! Älskar ironi, det är min bästa humor. Ironiska kommentarer är ju livet. Jag hittade för övrigt den perfekta tröjan som jag ska önska mig i födelsedagspresent, i stil med den väldigt populära Ross + Rachel-tröjan:


Alltså hallå vad snygg! Är i och för sig ett större fan av Seth än Summer, men ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s