Allt och inget

Stella är frisk!

Söta fina goset! 

Filosoferar hos Hanna som hälsade på hos oss förra helgen. Hanma är Johans goa kusin från Gotland och en stor favorit hos barnen! 

Jag har ju glömt att säga att Stella ÄNTLIGEN är frisk!! Förkylningen (eller ja, det var troligtvis ett gäng olika virus…) och hostan är väck sedan ca 1 vecka tillbaka! Det är så otroligt skönt, hon blev ju sjuk när hon var ca 2 veckor gammal, så i 8-9 veckor hade hon den där hemska hostan. Till slut kändes det som att hostan var en del av henne bara, man blev helt blasé och dunkade hennes rygg när hon hostade sig blå i ansiktet liksom lite sådär i förbifarten bara. Även om man fick lite uppvaknanden då och då av att se andra bli illa till mods av den hemska hostan… Men nu säger vi hejdå hosta, kom aldrig mer igen! Och hejdå inhalationsmask, andningsgymnastik, koksaltlösning, nässug, högläge, uppvak flera gånger per natt för ryggdunk… Osv. Kommer inte sakna er! Det var ett bra beslut att låta Emilia komma hem från förskolan tidigare än planerat så att virusen äntligen kunde få läka ut. Nu ska vi vara noga med att bara träffa friska barn i sommar så att hon får vila upp sig innan det är dags för höstens/vinterns virus… Som man ju VET kommer.

Imorgon blir den lilla skruttungen 11 veckor gammal! Nu är hon så himla med, och är hon inte hungrig eller har magknip (som hon får typ varannan kväll, då skriker hon hysteriskt och vi får köra pysventil och att hon får ligga utåt på ens arm för att få lite tryck så det kan komma lite pruttar) så är hon glad för det mesta. Hon är ju duktig på att vifta händerna mot något spännande och ta tag i det, tex hittade hon sina fötter härom dagen 😊 händerna är också spännande att smaka på. Något av det bästa som finns är att ligga bredvid henne, titta varandra djupt i ögonen och prata och skratta ihop. För det är mycket joller och babbel, och det är enkelt att få henne att skratta. Idag skrattade hon för första gången med ljud!!! Bebisskratt är ju det vackraste som finns. Hon är helt ljuvlig, min lilla tjej ❤️

3 reaktioner till “Stella är frisk!

  1. Skönt att hon är frisk! Tänkte fråga om du har några tips på hur man överlever med två småttingar i början? Har bf 15/9 och storasyster är då 2,4 år. Är lite nervös och fattar ju att det kommer att bli tufft (på ett intellektuellt plan alltså än så länge). I nuläget försöker jag mest att njuta av en bra graviditet och göra saker på egen hand för den möjligheten lär ju dröja igen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s