Emilia <3

Emilia 2 år!

Och så var självaste 2-årsdagen snart till ända. Jag tror Emilia har haft en riktigt härlig helg, även om det blev lite mycket med 3 firanden, tårta 3 dagar i rad… 

Dagen inleddes som vanligt med Nicke  nyfiken på TV:n och frukost vid matbordet, Emilia har ju liksom ännu inte riktigt greppat det här med att fylla år. Även om hon kan visa med fingrarna att hon är 2 år och vi pratat mycket om att fylla år, övat på födelsedagssången osv så är det ju ändå rätt svårt än så länge. Men jag längtar tills hon förstår grejen så vi kan börja med frukost och sång på sängen, det var ju så fruktansvärt härligt när man var liten att vakna på födelsedagen med pirr i hela kroppen och sova räv i väntan på födelsedagsbrickan, ligga och lyssna på varje ljud för att se om det var något på gång. Undrar om hon förstår redan nästa år, eller om det dröjer längre?

Efter frukost blev det paketöppning, av oss fick hon en låda med frukt i trä och en låda grönsaker, fevingar från Numero 74 som jag spanat på länge pga megafina och så…. En cykel!! Det var så underbart att se hennes blick när Johan körde in den i vardagsrummet, hon blev helt betagen! Och därefter körde vi varv på varv runt innergården. Hon greppar inte det här med att trampa på pedalerna men att styra går hur bra som helst 😊


Sen blev det släktkalas! Och oj så mycket fint hon har fått av alla och så kul det var att så många varit med och firat vår lilla flicka! Finaste familjen och vännerna ❤

En reaktion till “Emilia 2 år!

  1. Det är så mysigt med kalas för sina barn! Jag var uppe sent kvällen innan dottern fyllde 2 och hängde upp vimplar och ballonger och sådär och bara den lilla grejen gjorde att hon blev så glad på morgonen. 🙂 Hon fick ett kök av oss och hoppade upp och ner av förtjusning och det är ju stor skillnad redan nu mot när hon fyllde 1 år. Ser också fram emot kommande födelsedagar och jular och sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s