Emilia <3

Emilia genom åren 

Som förälder är det i princip omöjligt att inte återuppleva förlossningen och första bebistiden varje gång barnen fyller år. Det är ju nämligen så otroligt speciellt, det absolut största som någonsin hänt en. Och eftersom Em fyller 2 år imorgon den 3:e juli så är självklart även jag supernostalgisk. Höll på att börja gråta när jag nattade henne, jag låg bara och tittade på henne, kramade henne och berättade att hon har legat i min mage, vilket hon tyckte var väldigt intressant att prata om. Min älskade förstfödda! Tänkte ta en trip down memory lane med hjälp av instagram, här kommer Emilia genom åren:


Första bilden på Emilia som jag lade ut i sociala medier. Här var hon endast 3 dagar gammal och vi hade just kommit hem från BB. Jag var helt livrädd, vettskrämd över det stora ansvar jag fått. Rädd att något skulle hända henne medan jag sov varför nätterna var fruktansvärda i början. Det tog lång tid innan jag började känna ett inre lugn. Men det var också en underbar tid på många sätt som jag kan sakna. 

Precis innan vi skulle bege oss till en fika med mammagruppen när Emilia var sisådär 6 veckor gammal. En favoritbild!

Emlis dop på första advent 2014! På den tiden hade jag tid att slänga ihop en hel tårtbuffé med olika sorters tårtor, cupcakes och cakepops… Det skulle tyvärr ej hända nu hehe, bakintresset får stå tillbaka i ett par år..


Hennes första julafton ❤


Och första nyårsaftonen! Så otroligt glad och söt bebis! Hjärtögon!


En annan favvobild på Em ❤


Tänker också på alla fina vänner både jag och Emilia fått genom våra mammagrupper. Här med Liara på konstutställning…


Med Max på tuben…


… Och med Elise i Rosendals trädgård. Är så otroligt tacksam för våra fina vänner, de förgyllde helt klart min föräldraledighet med Emilia!

Hennes första födelsedag, för ETT ÅR SEDAN! Det är så sjukt. Det var en extremt mysig födelsedag som inleddes med frukost tillsammans med fina vänner, vi åt amerikanska pannkakor med diverse tillbehör som nutella och bär på vår dåvarande uteplats. Hoppas dagen i år blir lika mysig ❤

Emilia i höstas, lite över ett år gammal. Goding!

Andra julen, 2015. Så otroligt glad 1,5-åring. 

Första dagen på förskolan i januari i år…

Och så helt plötsligt var det dags för första förskoleavslutningen och hon hade blivit så här himla stor!?!? Min bebis, min lilla lilla bebis, har blivit så stor 😭


… Så stor att hon numera är storasyster till den här lilla skruttmunken. SOM jag älskar de här båda fantastiska tjejerna. Hur galen de än kan göra mig så är kärleken alltid så oerhört stark.

Min stora lilla tjej, Emilia. Som slutat med blöja, som pratar och pratar oavbrutet och säger så otroligt roliga saker (senaste roligheterna hon sagt: tittar ner i pottan efter att ha gjort nummer 2 och säger busigt och finurligt ”äta bajs” hahaha… Och ”åh nej, klockan är nio!!! utbrast hon mitt i en lek en dag haha!), hon är väldigt kärleksfull och berättar ofta och gärna att hon älskar en (”Mia mamma!” Betyder Emilia älskar mamma ☺️), kramas och pussas. Hon skulle önska att hon fick fria händer med Stella så att hon kunnat gosa hur mycket och hårdhänt som helst. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har fått världens finaste barn. Tacksam!
2 reaktioner till “Emilia genom åren 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s