Ytligheter

Nervös 

Dagens lek med finkusinen Néa!

Alltså jag är SÅ nervös inför imorgon! Inte bara för att fokus ska läggas på min kropp som jag inte alls känner mig bekväm i när den ser ut som den gör, för att jag ska bli plåtad och vara med i en tidning… Utan också för barnens skull. Min pappa är med som barnvakt och jag vet att det inte är något problem att lämna över Emilia, men Stella den lelle mammagrisen som helst skulle ligga klistrad vid bröstet… Det kan bli svettigt och fyllt av dåligt samvete åt höger och vänster… Samtidigt är det ju så sjukt värt, tänk att få bli så ompysslad! Få bli stylad i fina kläder, sminkad och fixad i håret. Åh! Ser också fram emot det. Mycket. Men ja, jag hoppas båda barnen är på sina bästa humör imorgon. Hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s