Emilia <3 · Stella <3 · Ytligheter

Inbjudningar och flättekniker 

Jag är så fruktansvärt nöjd med de här dopinbjudningskorten jag beställde! Bilden på Stella har jag själv fotat och redigerat lite i Photoshop, sedan använde jag en mall på Vistaprints hemsida för att skapa korten som jag dock ändrade ganska mycket i. Det blev så fint på ett matt papper (älskade även Emilias inbjudningar som jag beställde från Tryckstudion). Så snart kan släkt och vänner förvänta sig denna i brevlådan, tillsammans med ett Save the date-kort som också ska skickas snart 😊

Johan är hemma och vilar upp sig från förkylningen men jag och tjejerna mår bättre nu (förutom snor och hosta då. Business as usual alltså…) så vi är hos min mamma för att låta Johan vara ifred samtidigt som jag får hjälp med barnen. Som dessutom älskar att vara hos mormor och morfar, så win win för alla!

Dagens frilla på Emilia! Hon har så långt hår så det måste fixas i någon frisyr varje dag för att det inte ska hänga ner i ansiktet på henne. Och ja, jag ÄLSKAR att få göra fina frillor på henne, även om det inte alltid är så lätt att få henne att sitta stilla… Ovan satt hon och åt frukost och tittade på vår ständige följeslagare Nicke Nyfiken. Idag testade jag en pull through braid, det blev hyfsat men nästa gång ska jag göra några saker annorlunda så blir det ännu bättre. Enkelt var det hur som helst! Har pinnat en hel del flättekniker på min Pinterest som jag hoppas få möjlighet att testa på henne (och Stella när den tiden kommer) 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s