Vikt & träning · Ytligheter

Hur det går med viktresan och en spännande grej

Jag i Nyckelviken med Stella i selen för 3 veckor sedan

Jodå, det går framåt! Senast för tre veckor sedan skrev jag ju att jag hade 31 kilo att tappa och sedan dess har jag gått ner 3 kilo till, så ”bara” 28 kg kvar! Jag har alltså tappat all vikt jag la på mig under graviditeten nu 😀 Jag kör på med att äta tre mål mat per dag och hålla portionerna till normalstorlek, det funkar fint. Fast visst har jag gjort utsvävningar, i helgen när jag blev sjuk så hittade jag tex en proteinglass (Lohilo) på affären med mindre socker och kalorier som jag köpte två dagar i rad. Med motiveringen att jag faktiskt hade ont i halsen.. När jag ställde mig på vågen igår så visade den +0,5 kilo efter de två dagarna så det var inte alls värt det. Men då är det bra att man bara kan ta nya tag och köra vidare! Det viktiga med en viktminskning är ju inte att man aldrig någonsin gör fel, utan det viktiga är ju att man alltid kommer tillbaka även när man gjort avsteg, gått upp lite eller så. Det är en långsam process att gå ner så mycket i vikt som jag ska göra, och det är helt okej! Dessutom kan man ju även se på måtten att det händer grejer, -2,5 cm runt midjan och lika mycket runt höfterna talar ju också sitt tydliga språk 😊

Eftersom jag numera är ensam med barnen på dagarna så har jag inte orkat eller tagit mig tid till att träna heller. Att ta hand om en 2-åring och en 2-månaders samtidigt känns dock som ett enda långt träningspass haha! Men jag tänker varje dag på att jag skulle vilja träna ordentligt, verkligen köra slut på kroppen, så det finns med i planerna! Dock svårt just nu eftersom Stella blivit så otroligt mammig…

På måndag ska jag få göra något riktigt roligt som jag tror kommer ge mig ännu en spark i rätt riktning. Jag ska nämligen få en makeover i tidningen Amelia! Kläder, hårfix och makeup och hela baletten. Så otroligt pepp på detta, jag HAR ju liksom ingen stil längre efter graviditeterna. Och har nog aldrig riktigt haft? Men just nu består mina kläder till 99,9% av amningslinnen och leggings… Så det ska bli kul att få inspiration som jag kan ta hjälp av när det är dags att handla en ny garderob om ett antal kilon 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s