Allt och inget

Kalasplanering

Kunde inte låta bli att köpa det här diademet till Emilia när jag var på Sprall i förra veckan. Så otroligt fint med grått glitter!

Efter två dagar med feber är Emilia numera frisk och kry igen, fast hostig och snorig då såklart. Men det räknar jag med att det ska försvinna om några veckor, för både henne och Stella! Nu har dock jag och Johan blivit sjuka istället. Kan detta vara världens tristaste följetong kanske? Den här förkylningen? Ssssnark känner även jag. Så vi lämnar det där. 

Till något roligare! Nämligen festplanering, eller ja planeringAR rättare sagt. Vi har ju en hel del att fira det närmaste året. Först har vi Emilias 2-årsdag om två veckor, sedan fyller Johan och jag år, 8 oktober är det Stellas dop som jag bokade i veckan och så har vi ju bröllopet och Johans 30-årsdag nästa år… Det är mycket på gång helt enkelt! Det är lite svårt att veta vad man ska ta tag i, men jag har i alla fall beställt dopinbjudningskort och save the date-kort till bröllopet. Där återstår ju rätt mycket fix men Emilias kalas börjar vi få kläm på i alla fall. Dagen före dagen blir det barnkalas för några av hennes små kompisar och på självaste dagen kommer släkten och firar. Jag tänker jordgubbstårta, bål och annat somrigt. Jag har beställt lite saker inför kalasen, lite presenter och kalasdekorationer.

Tyglampa (till Stellas rum dock, namnet betyder ju stjärna 😊) och fevingar från mitt favvomärke Numero 74, ballonger A Little Lovely Company och våningsfat  Talking tables. Allt från Miniroom.se. 

Ser fram emot allt roligt som ska hända! Det ska bli SÅ mysigt att fira Ems födelsedag, hon borde ju greppa lite mer nu än förra året 😊

2 reaktioner till “Kalasplanering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s