Emilia <3 · Stella <3

Virus virus virus 

Emilia och hennes ”Kella” 😍 Hon är fortfarande helt betagen av henne och vill vara nära henne hela tiden, hon ska ”bäja”! Det är så gulligt hur hon pratar med henne ”Kella! Mia här! Hej Kella!” och så massor av pussar och kramar. När vi får besök eller träffar någon ute så visar hon stolt upp sin syster, säger de hej till Emilia så svarar hon med ”Tadaaa Kella! Kella!” och håller upp händerna mot henne. Så otroligt kärleksfull och fin tjej ❤️

Världens finaste fötter!

Alla brudarna i familjen 😊

Jag kan säga att beslutet att ta Em ur förskolan i förtid känns heeelt rätt, idag vaknade hon nämligen hos sin mormor och morfar med 40 graders feber. Så det var bara att ställa in helgens två barnkalas och parkera oss hemma istället. Hon har sovit mycket och under dagen gick febern ner till 38,6 men när vi lagt henne för natten steg den till 40,0 igen. Så vi flyttade in henne till vår säng. Än så länge är det inte så trångt faktiskt, Stella ligger intill mig på min ena sida och Emilia ligger på min andra sida mellan mig och Johan. Stella vaknade som vanligt nu mitt i natten och fick en hostattack, då måste man sätta sig upp, lägga henne i knät och göra andningsgymnastik (massera och dunka ryggen för att försöka få slemmet att släppa och komma ut). Precis som det varit i 6-7 veckor nu. Därav att jag är vaken, har så svårt att somna om… Stella fick också feber i veckan, dock bara 39 grader. Men eftersom hon är under 3 månader åkte vi in till Sachsska (igen) för att kolla upp det. Men proverna visade inget och öron och hals såg bra ut så det var bara ytterligare ett virus. För vilket i ordningen går ju inte att säga. Förkylning, försvinn nu! Jag är obeskrivligt less på dig!

3 reaktioner till “Virus virus virus 

  1. Men kära nån! Fortfarande sjuk? Så jobbigt. Vår tjej ska börja hos dagmamman i höst lagom när lillebror kommer och jag kan redan nu känna mig rätt nervös för att något liknande ska hända här.

    Hoppas det lättar lite nu under sommaren i alla fall!

    1. Jag förstår det! Men jag kan också lugna dig med att sedan vi fick konstaterat att det är en vanlig förkylning så har ingen läkare varit orolig för henne, även fast hon hostat länge, att hon fick feber osv. Det är bara en förkylning (även om det är nya virus som kommer) och det är ingen fara. Bara jobbigt för oss. I början var jag orolig för henne men nu är det mest bara störigt, tycker synd om henne som är så liten. Men förkylningar går ju över till slut 😊

      1. Ja, det är ju sant! Bara att kämpa på då, men förstår att det är trist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s