Emilia <3

FörskoleavslutningTyvärr gick inte envisa Em med på en syskonbild med Stella med koftan på (som var det de matchade) igår, så det blev ingen sån… Bättre lycka nästa gång 😉 men en selfie ihop med mig fick jag iaf till, var tvungen att föreviga goset när hon nyvaken myste in sig i min famn! Och ja, hon blev målad till katt igår på Gustavsbergsdagen 😄

Idag har Emilia haft sin första förskoleavslutning! Hon hade sitt fina mörkblå linne och kjol från Hampton Republic/Kappahl och så hade jag fixat lockigt hår genom att hon fick sova med inbakade flätor igår. Dessutom hade de tillverkat guldpapperskronor på föris som de hade på sig. Så himla gulligt! Vi föräldrar stod och väntade på barnen på fotbollsplanen och när de kom ut dit så gjorde vi misstaget att ropa och vinka till Emilia… Det gjorde att hon började storgråta och sen absolut inte ville lämna min famn för att sjunga med sina kompisar. Typiskt! Men så är hon ju bara knappt 2 år också. Lillgumman! Jag ställde mig i alla fall med henne vid sidan av kompisarna och så sjöng vi med också. Det var så himla sött, de sjöng imse vimse, klappa händerna och Idas sommarvisa. Därefter blev det tårta för de som ville (inte mig), mjölkfri glass för Memlan och så massa lek och stoj i föris lekpark. Fint och mysigt var det. Jag hade faktiskt lånat mina föräldrars systemkamera (eftersom vår är sönder) så jag fotade en del där. Ska ta mig för att lägga in dom i datorn så ska jag visa 😊 

Nu är det bara 2 veckor kvar på föris för Emlis, sen är det hennes livs första sommarlov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s