Allt och inget

Nationaldagsfirande och buzz

Emilia har fått pröva Organix nya plockisar (smaksatta majskrokar) via Buzzador, de får mycket väl godkänt! Hon har flera gånger gått till skafferiet och ropat ”majs!” för att hon bara vill ha mer haha. Hon diggar det helt enkelt. Och jag diggar att det inte är några konstiga tillsatser och att det är ekologiskt, win win! Önskar dock att det blev lite mindre smuligt och kladdigt av det, se andra bilden… Mvh kladdfobikern. #organixbuzz #buzzador

Idag är det som ni eventuellt känner till Sveriges nationaldag! Men ännu viktigare så är det faktiskt Gustavsbergsdagen också 😄 så om några timmar ska vi promenera ner till hamnen och möta upp barnens mormor, morfar, morbror och moster plus hennes föräldrar. Det ska vara massa aktiviteter där idag, hörde bland annat något om muffinsdekorering, lektält, fiskdamm och uppträdande från bl.a. Dolly Style!? Tror Emilia kommer tycka att det är kul och Stella hänger ju på som vanligt. De är för övrigt syskonmatchade idag, ska visa senare! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s