Allt och inget · Stella <3

Årets första picknick!

Allén ner mot Nyckelviken. Så himla vackert!

Min stortjej och jag…

… Och jag och min lilltjej ❤️ och nya glasögonen som jag hämtade ut idag!

Härliga dagar! Igår kväll satt jag, Johan (och Stella i sele) på vår uteplats och drack ett varsitt glas mousserande på kvällskvisten. Vindarna var svalkande men ändå varma och solen hade inte riktigt gått ner ännu. Otroligt mysigt! Och idag blev det alltså picknick i Nyckelviken, Johan och Emilia hade handlat baguetter och lite olika goda pålägg och gjort mackor och till det min favvo Loka crush! Det enda vi saknade var kaffe, har inte plockat fram moccamastern än efter flytten utan kör bara på Nespressokaffe än så länge. Så även fast det blåste rätt kallt så var det härligt, Emilia sprang omkring på grönbete som den lelle kalv hon är. På vägen tillbaka till bilen somnade hon lutandes framåt mot vagnens bygel! Så himla trött, så himla göllig. Efter picknicken blev det grillad lax och pilgrimsmusslor hemma hos min moder och fader. Bra dag helt enkelt! Nu på kvällen har jag och Johan spelat ett nytt spel jag köpte, alltmedan jag ammat Stella som är inne i sin allra första fas och vill ammas hela, hela tiden. 

2 reaktioner till “Årets första picknick!

  1. Mysigt! Längtar tills det är vår tur att äntligen få träffa vår lilla groda i höst 💕. Jag har lite småpanik över en VÄLDIGT konstig sak. Det handlar inte om förlossningen eller att vi måste hinna fixa en bil utan – bäbiskläder!! Hur mkt ska man köpa? Vilken storlek i början? Vad behöver man?

    Sen kanske du kan skriva ett inlägg om vad ni har köpt som ni använt/vart onödigt/bästa tipsen! Tack och kram

    1. Åh så spännande, första förstår jag! Sån mysig tid ni har framför er ☺️ kan absolut skriva om det, barnkläder är ju lite av ett intresse för mig! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s