Familj & vänner

Sommarplaner

Ännu ett exempel på en tjej som klätt sig själv: kjol (”klänni” har hon lärt sig säga nu, fram till för några dagar sedan hette det ”lelle”) matchad med AIK-tröja vilket gjorde morbror Hampus mycket nöjd 😄

Alltså jag vill leva mitt liv utomhus när det är så här varmt och härligt ute! Det är så mycket mysigt som händer nu i sommar, på lördag har vi planerat att åka till Nyckelviken och picknicka i timmar (tänker att Emilia kan springa runt i gräset omkring oss när hon får spring i benen) och nästa vecka ska Emilias förskola ha avslutning vilket jag ser fram emot jättemycket! Skolavslutningarna är något jag minns från min egen uppväxt som något ultramysigt, att med nya fina kläder promenera i solen till skolan förbi väldoftande syrenbuskar, sjunga den blomstertid nu kommer, krama om kompisarna och sen gå hem med min mamma och lillebror och äta mammas jordgubbstårta… Och precis så ska jag se till att Emilias och Stellas skolavslutningar blir, sommarhärliga! Helst av allt skulle jag önska att få fira de dagarna med tårta i en syrenberså, alltså att vi då bor i hus… Drömmen lever! 😊 

I början av augusti har vi tillsammans med mina föräldrar och Hampus och Nicole hyrt ett hus på Jylland i Danmark, i närheten av min danska släkt. Så vi kommer att bila ner och stanna en natt på hotell i Helsingborg innan vi åker vidare, ser så himla mycket fram emot det! Förutom det ska vi ju fira Emilias 2-årsdag och Johans 29-årsdag i juli, min 27-årsdag i augusti och så hoppas vi på mycket häng på stranden/i parker/åkandes båt tillsammans med vänner och familj 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s