Emilia <3

Den största kärleken

Den där busiga blicken som vi känner och älskar! 

Som motpol till gårdagen (som för övrigt fortsatte bland annat med att en flaska illgrönt nagellack gick sönder och klampades in i halva vardagsrummet… dock gick hon faktiskt fram till mig och sa ”jag spillde” på ett så himla gulligt sätt, så jag blev inte ens irriterad💕) så måste jag säga att den här dagen har varit hundra gånger bättre! Idag har jag istället haft så många stunder då mitt hjärta totalt svämmar över av kärlek och beundran för min stora tjej. För hur trotsig, gnällig och envis hon än kan vara så är hon också helt jäkla fantastisk! Hon är så otroligt kärleksfull exempelvis, mot både oss i familjen och vänner. Hon vill väldigt gärna kramas och pussas och hålla handen med alla hon tycker om, det bästa jag vet är när hon kommer till mig och säger ”kama, puppa, hålla hand” och jag får en dos Emiliakärlek. Hon skiner alltid upp som en sol när vi får besök och vill direkt få med besökaren i en lek (så har det blivit sen hon började föris, innan dess var hon ju superblyg och vågade knappt titta på folk). Jag älskar att prata och skoja med henne och få höra hennes hjärtliga skratt, hennes busblick när hon tycker något är roligt eller hon är i färd att hitta på något busigt… Hon är väldigt rolig att vara med, hon babblar och babblar och berättar om allt möjligt som hon kommer att tänka på. Helt plötsligt kan hon tex säga ”Nickik” och då vill hon prata om sin moster Nickis (min brors flickvän som Em är väldigt förtjust i). Åh, hon är underbar! Vilken tur att de här kontrasterna finns, att man alltid har den villkorslösa kärleken i grunden som gör att man står ut även med sämre dagar och till och med då kan längta tills hon vaknar när man just bara önskade att hon skulle somna… Kärleken till sina barn alltså, otrolig!

Världens bästa barn ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s