Familj & vänner

Hemma!

Min lilla goding Stella Othilia Louise!

Ja då var vi hemma igen! Natten med observation hade tydligen gått bra, att syresättningen hoppade lite upp och ner kan ju inte ha gjort så mycket eftersom läkaren rekommenderade att vi kunde åka hem på permission till och med tisdag. Vi har ju lånat hem en maskin som Stella får inhalera koksaltlösningsånga från för att hjälpa med rosslandet/hostandet och så får vi köra andningsgymnastiken lite då och då, plus skölja näsan och ha henne mycket upprätt för att hjälpa med de där jobbiga hostningarna… Men nu hoppas vi att det hjälper så att det är över snart och att hon får vara frisk!

En bild från i torsdags då de firade Astrid Lindgrens dag på föris! Självklart skulle Em vara Pippi då 😍

I övrigt är allt bra! Emilia har sovit hos sin mormor (eftersom Johan var tvungen att åka iväg på kurs idag) den här natten och blivit så ompysslad, hon har fått baka bullar, leka med sin morbror och moster, följa med mormor in till Rosendals trädgård och fika… Ingen nöd har det gått på henne alltså! Vilket är så himla skönt att veta, jag har verkligen kunnat lägga fokus på Stella utan att behöva oroa mig för Emlis. Men nu är det SÅ HIMLA SKÖNT att vi alla fyra är hemma igen! Att käka en lördagsmiddag bestående av ryggbiff, shiitakebuljong, äggnudlar och ägg ihop, mysa lite allihop framför Nicke Nyfiken på TV (Em fick välja haha) och sen gå och lägga sig med vetskapen att alla är hemma… Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s