Emilia <3 · Stella <3

Syskonkärlek

De här två! ❤️

Jag ska försöka få upp del 3 av förlossningsberättelsen imorgon tänkte jag, sista delen! Det tar ju lite tid att skriva eftersom jag måste fundera igenom exakt vad som hände och när, hur det kändes och dubbelkolla i förlossningsjournalen så jag inte typ hallucinerat ihop nåt under lustgasinflytande osv haha 😉 men jag jobbar på det!

Igår fyllde Stella 3 veckor för övrigt! Jag tycker redan att hon utvecklats en del, hade helt glömt bort hur fort det går så här i början!? Nu har hon rätt mycket mer vakentid än för bara någon vecka sedan då hon i princip bara sov och åt. Hon är en väldigt nöjd bebis (förutom när hon får sina långa och jobbiga hostattacker, och när vi måste skölja hennes näsa med Physiomer och suga snor ett par gånger per dygn, det är inte kul och det är i princip de enda gångerna hon skriker och är ledsen), hon gillar att kika sig omkring och man ser att hennes blick gärna vandrar mot Emilia. Kan tänka mig att Em är väldigt spännande att se på eftersom hon ju verkligen är ett litet yrväder som för mycket ljud och liv med sig (skratt, babbel, gnäll och skrik när hon inte får som hon vill, dunsar och spring när hon leker och stojar…) och gärna håller sig i närheten av lilla Stella. 

För åh vad hon älskar sin lillasyster! Det är helt fantastiskt att se, det första hon gör när hon kommer hem från föris och när hon går upp på morgonen är att fråga efter ”Tella”, och som hon skiner upp varje gång hon ser henne! Ska hon gå ut och leka eller åka iväg så ska Stella följa med, ska vi åka bil så berättar hon att Stella ska sitta bredvid henne (vi har båda barnen bak eftersom det inte finns Isofix i bilen och inte heller går att installera, det finns bara där bak). Hon ska ”bäja”, ”hålla”, ”klappa”, ”kama”, ”puppa” (pussa) och bara vara nära, typ helst ligga på henne haha. Babygymmar Stella så ska Emilia ligga bredvid henne, ska jag byta blöja på Stella så ska hon vara med, är hon ledsen så ska hon hämta ”meppe” (nappen)… Även om det också är en rolig lek att ta ifrån henne nappen och springa iväg med den haha. Jag får dock inte intrycket av att hon gör något sånt för att hon är arg på Stella eller sotis, utan snarare känns det som att hon busar, att det är en lek för henne. Hur som helst är det så fantastiskt härligt att se, det känns som att vi gett Emilia världens bästa present ungefär! Och Stella har som sagt börjat upptäcka Emilia också, längtar efter att se dem leka ihop! När jag säger till Emilia att jag älskar henne och frågar om hon älskar mamma så kan jag numera få det korta men ändå uttömmande svaret ”Tella” haha. Stella är nummer ett i Emlis ögon! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s